Frequently Asked Questions

Op welke dagen/tijden zijn de trainingen?

Gedurende de cursus wordt er 12 weken op de volgende tijden getraind:

 • Dinsdag 1900-2000u
 • Zaterdag 0830-0930u

Kun je deze tijden niet? Dan zijn er ook mogelijkheden op maandag 10.00 en 19.30 en donderdag 10.00 en 20.00. Neem hiervoor even contact op met coach Sanne (06-14722668 of sanne@bredasc.com).

Kan ik trainingen inhalen?

Ja, dat kan, maar… We raden je aan er alles aan te doen om de reguliere cursus-trainingen te volgen, omdat je dan de meeste progressie maakt. De trainingen zijn namelijk precies op elkaar afgestemd om jou zo veilig en snel mogelijk naar je doel te krijgen.

Maar het kan natuurlijk altijd een keer voorkomen dat het echt niet anders kan. In dat geval kun je tot het einde van de cursus op maandag om 10.00 en 19.30 en op donderdag om 10.00 en 20.00 de training inhalen door mee te doen aan de reguliere Strong Women-trainingen. Na 31 maart vervallen je gemiste trainingen.

Wanneer zijn de metingen en workshops van de eerstvolgende cursus (jan. '18)?
 • Zondag 07 januari ’18:
  • 09.00-12.00: Beginmeting + startworkshop
 • Zaterdag 03 februari ’18:
  • 07.30-08.30: Tussenmeting (vóór de training)
 • Zondag 04 februari ’18:
  • 09.00-11.00: Workshop 2
 • Zaterdag 03 maart ’18:
  • 07.30-08.30: Tussenmeting (vóór de training)
 • Zaterdag 31 maart ’18:
  • 08.30-11.30: Eind-event! (Eindmeting, -training en -brunch)

Tip: Noteer deze data alvast in je agenda!

Wat kost de cursus?

Voor €499,- in totaal krijg je maar liefst 12 weken professionele begeleiding om eindelijk na te streven wat je zo graag wil.

Sterker, fitter, zelfverzekerder en lekkerder in je vel dan ooit tevoren. Verander je mindset en leg je de ultieme basis om de rest van jouw leven te leiden zoals jij dat wil!

Wacht niet langer, gun het jezelf en schrijf je nu in.

Ik ga tijdens de cursus op vakantie, wat nu?

Tijdens de cursus leer je hoe je jezelf zo goed mogelijk kunt voeden, ook op vakantie dus! Er zijn eerder meiden tijdens of net na de cursus op vakantie gegaan, en die hadden er juist heel veel baat bij, omdat ze op vakantie veel bewustere keuzes wisten te maken (en ja, dat is soms ook gewoon de bewuste keuze voor ijs of iets dergelijks). Daardoor hebben ze heerlijk van hun vakantie kunnen genieten, zonder schuldgevoel en de onnodige extra kilo’s.

Daarnaast krijg je maar liefst 12 thuisworkouts mee, zodat je thuis of op vakantie toch nog een paar simpele trainingen kunt doen. We got you covered!

Voor welke leeftijd is de Strong Women Body Battle?

Iedere leeftijd! Als jij jezelf herkent in onderstaande punten, dan ga je heel veel plezier beleven aan de Strong Women Body Battle.

Strong Women is voor alle vrouwen die:

 • iets voor zichzelf willen doen/hebben;
 • hun grenzen willen verleggen;
 • het beste uit zichzelf willen halen;
 • alles willen leren over voeding en functionele training;
 • op zoek zijn naar persoonlijkedeskundige en eerlijke begeleiding;
 • klaar zijn met alle dieethypes;
 • het heft in eigen handen willen nemen;
 • in een kleine groep elkaar willen motiveren en enthousiasmeren;
 • de superwoman in zichzelf willen ontdekken!
Ik hoef niet per se af te vallen of aan te komen. Is Strong Women iets voor mij?

Ook als je niet per se wilt afvallen of aankomen, maar wel fitter en/of sterker wilt worden, ligt de Strong Women Body Battle helemaal in jouw straatje. Sowieso leer je tijdens het traject veel over voeding en training, maar ook aan het mentale aspect wordt veel aandacht besteed, zodat je lekkerder in je vel en krachtiger in het leven staat.

Ik heb een allergie/intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen. Is dat een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem! Ik bepaal namelijk niet welke producten je eet. Tijdens het traject leer je hoe je jouw eigen gezonde eetpatroon kunt samenstellen. Ook als je vegetarisch bent of bepaalde dingen niet lust, kunnen we daar perfect rekening mee houden en indien nodig andere oplossingen voor vinden, zodat je geen tekorten ontwikkelt.

Heb je een vraag en wordt hij op de website niet beantwoord? Neem dan gerust contact met me op via 06-14722668 of info@strong-women.nl. Ik kijk er naar uit om van je te horen!

“De onderlinge aanmoedigingen (je leert elkaar snel kennen), de ene keer hard en de andere keer wat milder, waren voor mij op moeilijke momenten net het zetje om de laatste oefeningen vol te houden.”

“Onze trainer Sanne maakt het verschil door zowel tijdens de trainingen als in de coachingsgesprekken persoonlijk te adviseren en goed door te hebben waar er ruimte is.”

“Ondanks dat het hard werken is, hebben we onderling ook zo veel lol gehad!”

“Na mijn tweede zwangerschap kwam ik niet meer terug in mijn oude ritme. Door alleen te sporten kreeg ik niet het effect wat ik eigenlijk wou. Tijdens Strong Women heb ik veel over mezelf geleerd, ben ik veel bewuster gaan eten, voel ik me sterker en weet ik wat ik moet doen als ik het even moeilijk heb!”

“Voor de dames die nu nog twijfelen of ze mee moeten doen: ik zeg DOEN!

Wil je een doel behalen met begeleiding in een kleine groep zodat je er toch niet alleen voor staat en het uiterste uit je kunt halen, doe dan mee met het Strong Women-traject.”

Schuilt er in jou een superwoman?

Zeg dag tegen je oude ik en schrijf je in voor Strong Women!