Hi! Ik ben Sanne...

Mijn naam is Sanne Bominaar, vitaliteitscoach, personal trainer en voedingsdeskundige en mede-eigenaar van Breda Strength & Conditioning. In 2013 heb ik het Strong Women-programma voor het eerst uitgerold. Regelmatig had ik gesprekken met andere vrouwen over uiteenlopende zaken. Het viel mij op dat veel vrouwen bepaalde dingen niet deden of durfden ‘omdat ze dat niet konden…’ dachten ze. Maar in de meeste gevallen bleek dat onzin! Ik ben er van overtuigd dat IEDERE vrouw zowel stoer als sexy is. Stoer vanwege de dingen die je kunt, sexy vanwege je zelfvertrouwen en uitstraling. Alleen zit dat bij de één wat dieper verborgen dan bij de ander.

Even terug in de tijd… In 2004 werd ik gevraagd of ik groepslessen wilde gaan geven in de sportschool waar ik toen parttime achter de frontdesk werkte. Wat ik zei? “Ik? Dat kan ik niet helemaal niet!” Gelukkig heb ik me toen over mijn angst en onzekerheid heen kunnen zetten en is dat de eerste stap geweest richting mijn passie: andere mensen motiveren en enthousiasmeren door middel van de drie peilers voeding, training en coaching. Soms heb je iemand anders nodig om je in te laten zien dat je veel meer kunt dan je denkt… En ik weet zeker dat ik voor jou diegene kan zijn!

 

Liefs, Sanne

PS. Wil je (nog) meer over mij weten? Je kunt me volgen via Facebook (vooral zakelijk) en Instagram (@sanne.bominaar) (vooral persoonlijk). En uiteraard mag je ook altijd alles gewoon face to face aan me vragen! 😉

“A lot of people have gone further than they thought they could, because someone else thought they could.”

Hilary Hinton (Zig) Ziglar

Schuilt er in jou een superwoman?

Zeg dag tegen je oude ik en schrijf je in voor Strong Women!